Zomer en vakantieperiode 2022

Zomer en vakantieperiode 2022

ZOMER- EN VAKANTIEPERIODE
De zomer is in volle gang en de vakantieperiode breekt weer aan. Graag vragen wij jouw aandacht voor de onderstaande onderwerpen, die betrekking hebben op de zomerperiode.

Bezetting BAM Materieel
Tijdens de zomervakantie zijn wij in week 31 en 32 gesloten. Uitzondering hierop is, dat de afdeling Logistiek (Transport en Handling) met minimale bezetting doorwerkt tijdens deze periode. Wel dient er rekening gehouden te worden met afwijkingen in de levertijden. Deze eventuele afwijkingen zullen altijd in overleg plaatsvinden.

Uiteraard zal er in geval van calamiteiten een oplossing worden gezocht, waarvoor calamiteitenopvang is geregeld. U kunt hiervoor bellen met BAM Materieel telefoonnummer (0320) 22 55 55.

Aanvragen  
In de weken rondom de zomersluiting willen wij al onze klanten zo goed mogelijk van dienst zijn. Daarom vragen wij jou de aanvragen voor leveringen en retouren, die plaats dienen te vinden in week 33, vóór 25 juli a.s. bij ons in te dienen. Aanvragen die op of na 25 juli binnenkomen, worden in principe eind week 33/begin week 34 ingepland.

Bouwput achterlaten
Enkele aandachtspunten voor het achterlaten van de bouwplaats:
-      Controleer of de afrastering rondom intact is en sluit deze af.
-      Zorg dat diefstalgevoelige artikelen (o.a. kabels, materieel van koper, gereedschap en slangen) goed opgeborgen worden (achter slot en grendel).
-      Zet alle losliggende delen vast tegen opwaaien.
-      Leg ladders horizontaal en wandbekistingen plat of goed geschoord.

Bouwwater
Het water uit de bouwleiding mag nooit gedronken worden. Op standleidingen staat niet voor niets de waarschuwing ‘geen drinkwater’. Neem deze waarschuwingen serieus.
In het verleden werd water als verkoelend middel gebruikt, bijvoorbeeld door het te vernevelen. Vanwege legionellagevaar mag dit niet meer.

Bouwplaatsinstallaties
Bij het achterlaten van de schottenketen en units zijn de volgende aandachtspunten van belang:
-          Sluit water, gas en elektra af op het bouwterrein (hoofdschakelaars uit), denk aan het alarmsysteem,  telefoon en de warmwaterboiler die anders droog kan komen te staan.
-          Niet uitschakelen: elektra voor airco in de serverruimte, beveiligingssystemen e.d.
-          Schemerschakelaars voor reclameverlichting niet uitschakelen als je de verlichting wil laten branden.

Wij wensen jou alvast een zonnige vakantie.